Bahcesehir - Universität

Leagues Played
Basketballspiele 1

Resultate

Basketballspiele 05/19 07:00 - Bahcesehir - Universität v Özyeğin University W 89-73
Bahçeşehir Üniversitesi Basketbol Takımı, Bahçeşehir Üniversitesi'ni Türkiye Basketbol Ligi'nde temsil eden basketbol takımıdır. 21 Haziran 2007 yılında kurulan takım, maçlarını Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda oynamaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Basketbol Takımı, 2017-18 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon oldu ve tarihinde ilk kez şampiyonluk kazandı. Ayrıca takım, aynı sezon Türkiye Kupası'nda da şampiyon oldu.

Bahçeşehir Üniversitesi Basketbol Takımı, 2018-19 sezonunda Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti ve çeyrek finale kadar yükseldi. Takım, aynı sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde de şampiyon oldu ve tarihinde ikinci kez şampiyonluk kazandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Basketbol Takımı, 2019-20 sezonunda Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti ve yarı finale kadar yükseldi. Takım, aynı sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde de şampiyon oldu ve tarihinde üçüncü kez şampiyonluk kazandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Basketbol Takımı, şu anda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele etmektedir. Takımın başantrenörü Ahmet Kandemir'dir.